خواص پیاز فرومد

هرروز یکی ازاین دکترهای ضدعفونی کننده رابخورید تاهیچوقت مریض نشوید.

پیازازقرنهاقبل موردتوجه دانشمندانبوده وانراضدعفونی کننده موثرومعجزه آسامیدانستند (پلینوس)دریکی از آثارش شرح میدهد پیازقادراست بالغ بر28نوع بیماری راازبین برده وصحت وسلامتی انسانهارا تامین کند.

درواقع باید توضیح دادپیاز دکتر خانوادگی محسوب میشودوبایستی نام آنرا (آقای دکتر پیاز)گفت وهرکس روزانه یکعدد پیازنخورد اشتباه کرده ودرراه حفظ سلامت وتندرستی خود کوتاهی نموده است.

شمایک دانه پیازرامدت یک دقیقه بجویدومطمئن باشیدهیچ میکروبی ازراه دهان واردبدن نمیشودوحتی بخارپیازمیکروب کش .وجراحات راضدعفونی ومیکروبهای چشم رانابود میکند.

دانشمندروسی دکترتوگین اظهارمیدارد پیاز میکروب کش قوی و بعدازآن سیر.تربچه سیاه وفلفل قرمز است که میکروبهای تیفوئیدوانواع باکتریهای تک سلولی رانابود میکند.

دکترادواردکومن دانشمندامریکایی متخصص شیمی میگوید کاشتن پیازدرمزرعه سایر محصولات همجوار ازآفت درامان بوده ودرنتیجه محصول بیشتری بدست می آید.بخارجزئی درمزرعه موجب نابودی باکتریهای گوناگون که به محصولات ضرر میرسانند می شود.

موثرترین راه برای ضد عفونی کردن جراحات و جوش خوردن بریدگی آن همانا بخارپیاز میباشد.

پیازرادرهاون کوبیده وبعد روی جراحت بریدگی بسته وبوسیله بخار آن جراحت درمان ودرد را تسکین والتیام می بخشد.

خوردن پیازخام.یاآب پزوسرخ کرده ازتشکیل لخته های خون ودرنتیجه ازبیماری(ترومبوز)یاحمله قلبی عروق که باعث مرگ در دوران جوانی میشود جلوگیری مینماید.

ترومبوزمانع جریان آزادخون درداخل بدن می شودکه ممکن است منجر شود یکی از شرائین مسدودگردد. ودرنهایت پیاز ازحمله قلبی جلوگیری وزخم معده رادرمان میکند.

پس توصیه میشودهمیشه درسرسفره پیاز فرومدی داشته باشید وقدراین دکترخانوادگی رابدانیدتاازبروز بیماریها درامان باشید . موفق وپیروز باشید        پورعلی